DGI MTB-Cup 2. afdeling
 
Anden ombæring af den nye cup foregik i Hedeland, med den lille klub Vindinge MTB som arrangør. Det var samtidig løbsdebut for klubben, men det klarede de faktisk helt ok. Der er selvfølgelig altid lidt praktiske detaljer man skal lære, og det er trods alt heller ikke VM vi kører.
 
Ruten var ingenlunde teknisk, men bestod hovedsageligt af tons, en smule hurtigt singletrack, og så en ordentlig slambert af en stigning op over skibakken. Det tørre vejr gjorde grusvejene meget støvede, men eller var der masser af flot natur at se på (for de af os der har tid til den slags..).
 
KCC havde 12 ryttere til start i det næsten 200 mand store felt, og mest interessante moment var et drabeligt spurtopgør, hvor Lorentsen desværre blev indhentet og slået på stregen efter at have angrebet og fået hul på sidste tur op over skibakken. 10 meter kortere til mål havde betydet en sejr til Kalundborg CC. I ungdomsklassen var der kommet en del flere på startlisten, og denne gang fik Frederik en flot 3. plads i hus.
herudover blev Vibeke 4'er i dameklassen, Per 5'er i 40+ og Truelsen nr. 6 i den hurtigste klasse.
 
Næste afdeling i september er som tidligere nævnt på hjemmebane i Klosterskoven. Her vil ruten være helt anderledes teknisk, og med knap så meget tons.
 
 
 DGI-Cup premiere med flot KCC-indsats
 
Kalundborg CC har med DGI som primus motor stablet en MTB-cup på benene sammen med 3 andre klubber.
Holbæk CykelSport stod således lørdag som arrangør af 1. afdeling, som de havde valgt at lægge på det nye MTB-spor i Jyderup skov ved Vig.
 
Sporet i sig selv er kun 1,8 km langt, men var til dagen udvidet til 7 km. Ruten var en pudsig blanding af det meget krøllede og bumlede officielle spor, og så de ekstra godt 5 km som var meget ligeud og med høj fart.
Der var 2 markerede stigninger på ruten, men de var nu ikke meget andet end vejbump for en KCC'er.
 
Per Damgaard Hansen og Frederik J. stod for dagens bedste resultater, da de vandt henholdsvis 40+ og Ungdomsklassen. Tæt på skamlen var også vores nye medlem fra Jyderup, Vibeke, som blev 4'er i Dameklassen.
 
Dagens hurtigste KCC'er var dog Jan Lorentsen, som blev 5'er overall og i Herre-klassen. Her var der hård konkurrence, da bla. RMK stillede med 3 af deres hurtige licensryttere.
 
Vores ellers så sejrvante überseniorer må væbne sig med tålmodighed nede i rækkerne, da der her i første sæson ikke er nogen Old-Boys klasse.
 
Dagens drama blev leveret af Kurt P. som blev ramt af et voldsomt styrt efter en lige lovlig snæver overhaling fra en anden rytter. Kurt kom dog på benene igen, trillede i mål med et molestreret forhjul og han er formentlig sluppet med nogle ømme ribben.
 
Næste afdeling køres den 8. juni i Hedeland, og til september skal vi selv afvikle 3. afdeling på en 5 km lang rute i Klosterskoven.
 
Høvdingen