Af Mikkel Pagh

Den længste og den rundeste af KCC's deltagere fra den sagnomspundne Luxembourg-tur, besøgte forleden samme turs deltager fra Skælskør – Karsten – for at udfordre ham på hans hjemmebane.
Karsten har indtil flere gange været med på sporet udover Røsnæs, men denne gang var det hans tur til at lægge baghave til.
Menuen stod på Karstens “standard” MTB træningsrute på godt 40 km, som gik fra Skælskør på et spor langs vandet, med afstikkere rundt i diverse skovstykker, for til sidst at runde Korsør Lystskov inden turen gik hjemad mod Skælskør.
 

Lad mig sige det med det samme, det var en våd og fedtet tur, hvor værtens kendskab til sporet var tydeligt.
Den lange kunne selvfølgelig kompensere med rå power, og den runde….tjaaa….den runde måtte glæde sig over tålmodighed hos de 2 herrer, og så selvfølgelig sit knusende tempotalent så snart underlagt var fast
(og vandret..).

Ruten var knap så kuperet som de steder KCC's ryttere normalt kører, men der var dog en enkelt rigtig knold som vi skulle over.
Her meldte Karsten på forhånd pas, idet det aldrig tidligere var lykkedes ham at forcere denne stigning.
Men den lange og den runde går jo aldrig af vejen for sådan en 25-30%'s fedtet skrænt med masser af løse blade..

Som altid var det en fornøjelse at køre i ukendt terræn, og fornøjelsen blev kun større, da vi tilbage hos Karsten i Skælskør kunne konstatere at en hær af kvinder havde bagt julekager til os.
Vi glæder os allerede til næste gang!
 

Den lange...

 

Den lange kom kun op fordi han hvade luret den runde af... eller..?